Пожар отне човешки живот и причини значителни имуществени вреди.Жена е загинала при

...
Пожар отне човешки живот и причини значителни имуществени вреди.Жена е загинала при
Коментари Харесай

Жена издъхна при пожар, съпругът й остана сам и има нужда от помощ

Пожар лиши човешки живот и аргументи значителни имуществени вреди.

Жена е загинала при експлоадиране на пожар в дома й в квартал " Аспарухово " във Варна. По наша непотвърдена информация дамата е била настанена в реанимация с 45 % изгаряния и е издъхнала от раните си. С огъня са се борили няколко екипа на Пожарната, а на къщата са нанесени обилни вреди - има изгоряло имущество. Мъжът на потърпевшата жена няма съществени наранявания и по първична информация повода за експлоадирането на пожара е гърмеж на газ пропан-бутан. 

Северина Димитрова написа в обществената мрежа Facebook, че фамилията са обгрижвали животни, а към днешна дата мъжът е подслонен на друго място. Тя добави, че в необитаемата къща има котки и едно бяло мъжко куче, което не е вързано. Животните гладуват и дамата прикани, в случай че някой минава около къщата, намираща се на ул. " Георги Стаматов ", да им остави храна. 

Димитрова акцентира, че и мъжът на умрялата жена се нуждае от поддръжка.

" На ул. " Г. Стаматов " изгоря къщата на едни небогати хора, които обгрижваха животни, доколкото могат. Мъжът идва да наглежда животните и къщата си, само че самият той е извънредно нуждаещ се от помощ. Ако някой минава около къщата или има опция да помогне с храна на животинките и на индивида, дано да го направи, апелирам! ", гласи апелът на Северина.

В мненията под поста Катя Кирова споделя, че е останала потресена, откакто е видяла изгорялото фамилно гнездо.

" Бях потресена сутринта, когато видях изгорялата им къща, доста тъпо.Радвам се, че някой направи пост за това, аз също желаех да го направя, само че не открих храброст. Бедният човек ровеше по кофите и такова злощастие го сполетя ", написа Катя.

Загрижени хора се провеждат да посетят изгорялата къща, да оставят храна за котетата и кучето, както и да оказват помощ на индивида.



Снимка: Северина Димитрова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР